#Ta moje ovesná

Vím, že každý už asi má nějaký svůj osvědčený recept na tu svojí ovesnou. I přes tento fakt jsem se rozhodla vám sdělit, jak vzniká ta moje!
Co používám:
ovesné vločky (50 g)
voda
karob
skořice
jogurt/tvaroh (200 g / 125 g)


Jak patlám:
Moje příprava začíná už večer. Nasypu vločky do misky a zaliji je uvařenou vodou tak, že voda sahá centimetr i víc nad vločky. Nechám odstát do rána. 
Ráno vezmu nabobtnalé vločky a dám ohřát do mikrovlnky. Přisypu skořici s karobem a nechám chviličku odstát. Nakonec už jenom zaliji jogurtem nebo tvarohem. 

Doslov:
Vločky zalívám už večer, aby mi krásně změkly. 
Ráno ohřívám, protože miluji teplou kaši. 
Ráno čas nemám na to si kaši vařit a stejně to není takové, jako když se mi odleží přes noc.
Nejsem zvyklá si kaše zdobit. 

DOBROU CHUŤ!


Moje klasická snídaně - ovesná, bílý jogurt a zelený čaj (50 g vloček, 200 g jogurtu- 318 kcal || 14,6 B || 43,3 S || 10,5 T)
Ovesná zalitá ovocným jogurtem

5 komentářů:

  1. Vypadá skvěle :-) Každý si ji prostě dělá jinak. Ale stejně mi přijde, že když dáš do kaše téměř cokoliv, vždycky je dobrá :D

    OdpovědětVymazat
  2. nnam moje oblubene ranajky :)Pozyvam na luxusnu vianocnu GA o Lancome, Biodermu a Dermacol. Tu:http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    OdpovědětVymazat
  3. Když nad tím tak přemýšlím, já si pokaždé kaši dělám jinak a přitom vlastně skoro stejně :D akorát teda ještě nikdy jsem do ní nezkoušela přimíchat tvaroh nebo jogurt i když kamarádka už mi to radila... zatím jsem zkoušela do kaše dát vajíčko a povařit a to mi docela chutnalo.. :) a většinou si vše chystám až ráno, kaši vařím z takových těch drcených vloček, takže stačí chvilička a jsou hned měkké :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když jsem doma, tak si ji taky uvařím, ale jak chodím do školy tak není moc času 😀 jogurt zkus, ačkoliv ja ho nemicham, ale nechávám nahoře 😃

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář :)