Vím, že každý už asi má nějaký svůj osvědčený recept na tu svojí ovesnou. I přes tento fakt jsem se rozhodla vám sdělit, jak vzniká ta moje!
Co používám:
ovesné vločky (50 g)
voda
voda
karob
skořice
jogurt/tvaroh (200 g / 125 g)
Jak patlám:
Moje příprava začíná už večer. Nasypu vločky do misky a zaliji je uvařenou vodou tak, že voda sahá centimetr i víc nad vločky. Nechám odstát do rána.
Ráno vezmu nabobtnalé vločky a dám ohřát do mikrovlnky. Přisypu skořici s karobem a nechám chviličku odstát. Nakonec už jenom zaliji jogurtem nebo tvarohem.
Doslov:
Vločky zalívám už večer, aby mi krásně změkly.
Ráno ohřívám, protože miluji teplou kaši.
Ráno čas nemám na to si kaši vařit a stejně to není takové, jako když se mi odleží přes noc.
Nejsem zvyklá si kaše zdobit.
Vypadá skvěle :-) Každý si ji prostě dělá jinak. Ale stejně mi přijde, že když dáš do kaše téměř cokoliv, vždycky je dobrá :D
OdpovědětVymazatStyl vraž tam, co ti chutná a bude to super 😀
Vymazatnnam moje oblubene ranajky :)Pozyvam na luxusnu vianocnu GA o Lancome, Biodermu a Dermacol. Tu:http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html
OdpovědětVymazatKdyž nad tím tak přemýšlím, já si pokaždé kaši dělám jinak a přitom vlastně skoro stejně :D akorát teda ještě nikdy jsem do ní nezkoušela přimíchat tvaroh nebo jogurt i když kamarádka už mi to radila... zatím jsem zkoušela do kaše dát vajíčko a povařit a to mi docela chutnalo.. :) a většinou si vše chystám až ráno, kaši vařím z takových těch drcených vloček, takže stačí chvilička a jsou hned měkké :)
OdpovědětVymazatKdyž jsem doma, tak si ji taky uvařím, ale jak chodím do školy tak není moc času 😀 jogurt zkus, ačkoliv ja ho nemicham, ale nechávám nahoře 😃
Vymazat